Veszélyben van Orbán Viktor élete?Meghosszabbította a lezárást a kormányfő otthonának környékén a TEK


A TEK védi Orbán Viktor és a többi vezető testi épségét és életét.Ezt a tényt mindenki tudja.Miért kellett meghosszabbítani Orbán Viktor házának a védelmét?Veszélyben van Orbán Viktor élete?Az MTI hírében ezt olvashatjuk :

Egy hónappal meghosszabbította a lezárást a miniszterelnök otthonának környékén a Terrorelhárítási Központ (TEK) – olvasható a szervezet honlapján.

“Az elrendelt intézkedés pontosan meghatározza a lezárható terület határait, így egyértelművé teszi, melyik az a terület, amely gyülekezési jog gyakorlására, vagy más nyilvános rendezvény megtartására rendelkezésre áll” – írták a TEK főigazgatója, Hajdu János által jegyzett dokumentumban.
A Kútvölgyi út és Cinege út kereszteződésétől a Csipke út és Cinege út kereszteződéséig terjedő, eredetileg legfeljebb kétnapos, augusztus 23-ától 25-ig tartó lezárást most a szükséges ideig, de legkésőbb szeptember 24-én éjfélig hosszabbították meg.
A döntés indoklása szerint a fenti időszakban a XII. kerületi Cinege út 5. szám alatti épületben védett személy tartózkodik, s testi épségének és közlekedési útvonalának megóvása érdekében szükséges a lezárás.
A TEK főigazgatója felkérte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Készenléti Rendőrség vezetőit, hogy a lezárást további, indokolt mértékű ideiglenes forgalomkorlátozási, közrendvédelmi, bűnmegelőzési és objektumvédelmi intézkedésekkel egészítsék ki.
Múlt pénteken, augusztus 23-án Orbán Viktor miniszterelnök otthonának környéke volt az egyik állomása a kilakoltatások leállítását, a devizahitelesek kártalanítását követelő, a Koppány Csoport által szervezett tüntetésnek. A résztvevőket a Készenléti Rendőrség nem engedte közvetlenül a kormányfő háza elé, az épülettől mintegy 50 méterre lezárták a Cinege utat. A demonstrálók azoknak az otthonához vonultak, akiket felelősnek tartanak a devizahitelezés nyomán kialakult helyzetért; banki vezetők lakóhelye mellett felkeresték Gyurcsány Ferenc egykori kormányfő budapesti otthonát is.

Nem tudtam,hogy veszélyes a Koppány Csoport.Nem vagyok érintett az ügyben,mert nem vagyok devizahiteles,de messzire elkerülöm a Cinege utca 5. számot …Hol van a térképen?Kattintson a goo.gl/maps-ra

Részlet az utcáról

About these ads

Névjegy János Valaki
Valaki vagyok

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s